Dagje vrij: Race preperation

Na aanleiding van een blog op een sportsite over een vrije dag in foto’s schrijf ik deze blog. Ik heb geen Instagram waarbij ik #vrijedag kon gebruiken…maar als je dat wel hebt, deel met ons je vrije dag in foto’s! 

Mijn vrije dag is zaterdag 31 mei. Een dag voor een wedstrijd van het Almeers Triathlon Circuit. Daar schreef ik al een korte blog over. Vandaag dus ‘Race Preperation’!
Eerst lekker uitgeslapen. Na mijn vaste ontbijt (rijstepap met rozijnen) besluit ik om mijn nagels in de goede kleur te lakken; Roze. Dat ik niet zo make-upperig ben blijkt wel…eerst je nagels lakken en dan je fiets gaan poetsen is natuurlijk niet zo handig.

In pyjama sta ik lekker in het zonnetje te poetsen. Dankzij Vicoos liepen de meeste onderdelen al gesmeerd. Ik kan niet zo goed tegen zwart op de tandwielen en ketting…dus poetsen tot het blinkt!

Na het poetsen besluit ik eerst eens wat spullen voor de wedstrijd bij elkaar te zoeken. Dan hoef ik dat morgen niet meer te doen. Morgen hoef ik dan alleen maar alles aan te trekken, sportvoeding maken en alles na een double-check in de tas te stoppen.

Met een zonnebrillensponsor is het soms wel wat lastig kiezen welke zonnebril ik moet kiezen…

Na de lunch, een bak (lactosevrije) yoghurt met aardbeien en muesli, stap ik op de fiets om nog even de benen ‘los’ te fietsen. Het is voor mij vooral even mentaal rustig worden en de wedstrijd in mijn hoofd doornemen. Dit keer neem ik onderweg nog even de tijd om in het gras te zitten en te genieten van het mooie weer. 

Na een verfrissende douche plof ik op de bank; vanaf nu rust! Milo, één van mijn twee katten, denkt het hetzelfde over en komt lekker bij mij liggen. Handig, zo’n Ipad-steuntje! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *