Eredivisie triathlon

En dan word je gevraagd voor het Challenge TVA Eredivisie triathlonteam! Ontzettend gaaf natuurlijk! Het team bestaat uit zeven fanatieke meiden die veel van elkaar kunnen leren. Hou onze Facebook pagina in de gaten de komende tijd voor leuke updates!

Toch komen er wat vragen…ben ik wel snel genoeg, word ik geen laatste, is het te combineren met het trainen voor de Ironman Zürich? Nadat ik gerustgesteld ben door coach Merijn, is er geen weg meer terug: ik ga de uitdaging aan! Nieuwe dingen leren zoals op je fiets springen, rijden in groepen, melkzuur uit je oren laten spuiten, nog meer vechten om mijn plekje bij het zwemmen, in de voeten blijven, geen hartslagmeter om… Kortom, deze duuratleet gaat wat omscholen en de snelheid mag flink omhoog. 

Ik denk er ook veel aan te gaan hebben voor mijn individuele wedstrijden. Net even iets dieper kunnen gaan, sneller wisselen, meer vertrouwen in mezelf krijgen. 
Om dat al een beetje te oefenen doe ik meer hardloopwedstrijden in ‘de winter’ dan andere jaren. Ik merk dat het hoge tempo er nog niet echt in zit. Ik begin te hard en stort dan na twee kilometer in, een hoge hartslag voelt erg onaangenaam of ik verkramp in mijn buik… Ja, lieve lezers, afzien op hoge hartslag is toch echt iets anders dan afzien in een hele triathlon. Gelukkig ben ik nog niet te oud om te leren 🙂

Tot slot zullen mijn fietsen op rolletjes lopen dankzij Vicoos en zal ik niet verblind worden door de stralende zon dankzij de superzonnebrillen van Polaroid. Bedankt mannen voor jullie ondersteuning! 

2sports heeft een supergave nieuwe outfit voor mijn individuele races ontworpen…ik kan niet wachten om het aan te trekken! Kleine hint: It will be PINK!


2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *